Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Weekend.... (Updated)


Άλλο ένα σαββατοκύριακο επικεντρωμένο γύρω από κατσαρόλες, συνταγές και table settings... Μου αρέσει να μαγειρεύω για τους φίλους μου, έξω έχει υπέροχες χειμωνιάτικες λιακάδες, και μέσα τα φωτάκια του δέντρου μου κλείνουν το μάτι παιχνιδιάρικα. Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που όλα μοιάζουν πιθανά, εφικτά και αισιόδοξα.. Και που ο κόσμος χαμογελάει συχνότερα και γκρινιάζει λιγότερο. 
Ένα σαββατοκύριακο πιο κοντά στα Χριστούγεννα λοιπόν. Ας το περάσουμε όμορφα. Και ας κάνουμε - και τώρα και πάντα- αυτό που θέλει η καρδιά μας... Καλημέρα!!




Το τραπέζι είναι ήδη έτοιμο και είμαι πολύ περήφανη για τις χριστουγεννιάτικες χαρτοπετσέτες μου, που είναι ton sur ton με τα υπόλοιπα χρώματα του σπτιτιού...



Υ.Γ. Ο αγαπημένος μου Μιχάλης Μιχαήλ έγραψε ένα υπέροχο κομμάτι για τον Δεκέμβρη. Και ο επίλογος, πέρα από το ότι με έκανε να συγκινηθώ, μίλησε κατ' ευθείαν μέσα στην ψυχή μου...

9 σχόλια:

  1. Α ρε φίλη πως μ'αρέσεις με το κέφι σου και την αισιοδοξία σου!!!
    Μες στην μουρμούρα των καιρών και της κατήφειας, τι ωραίο πράγμα να υπάρχουν φίλοι πού δεν τους παίρνει από κάτω αλλά αντίθετα ξέρουν να σηκώνονται με χαμόγελο και να περνάνε super!
    Ξέρει τι λέει ο Μιχαήλ!
    Αμα μάλιστα γεύτηκε και το ιταλικό παστίτσιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και πού να φάει και τα σουτζουκάκια με τον πουρέ αλλά και την shepherds pie σου!
    Χρυσοχέρα μου εσύ!!
    (και χρυσοπόδα εννοείται γιατί όλα αυτά θέλουν και το ψάξιμό τους το σωστό βέβαια...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο σου που δεν κουράζεσαι να έχεις κάθε τόσο τραπέζια και κόσμο σπίτι σου. Είμαι σίγουρη πως θα περάσετε καταπληκτικά.
    Μαργαρίτα Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ Ευούλα!Αχ Ευούλα!Τι καλά που υπάρχεις....με τόση απύθμενη μ@λ@@κια τριγύρω πραγματικά είσαι ένας λόγος για να μην χάσω πιά κάθε ελπίδα για τόν κόσμο...ακούγεται βαρύγδουπο αλλά πίστεψε με,το εννοώ.Εύχομαι ολόψυχα να μην σε αλλάξει ποτέ,τίποτα.Φιλιά μπουμπού,να περάσεις τέλεια!Λίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχεις μερικά από τα καλύτερα συστατικά για επιτυχημένα τραπέζια - και αυτά δεν είναι μέσα στα ντουλάπια... Χαμόγελο, αισιοδοξία, θετική σκέψη, γι' αυτό γίνονται νόστιμα τα φαγητά :)

    Φιλιά πολλά!
    (φωτογραφίες απ' τα φαγητά να περιμένουμε, ε;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχεις υπέροχα χρώματα στο σπίτι....[ο καθείς με τις λόξες του]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι μικρος παραδεισοςςςς!!!!να σκισεις μαγισσουλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πολύ μου άρεσε κ μενα η τελευταία παράγραφος τοθ Μιχάλη και την έκλεψα μια που κ εγώ μαγειρεύω για όλον τον κόσμο... Σου στέλνω γλύκα βιντεάκι σχετικό με το πρωινό Δευτεριάτικο ξύπνημα να σου φτιάξει το κέφι για όλη την βδομάδα http://player.vimeo.com/video/13781225?autoplay=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. elekat@ Είχα ακριβώς το ίδιο μενού με προχτές φίλη..:))

    Μαργαρίτα Π.@ Κουράζομαι η αλήθεια είναι γιατί μεγαλώνω και δεν έχω τα ίδια κουράγια. Αλλά μου αρέσει τόσο που δεν πειράζει..:))

    Λίλα@ Είναι η επιρροή της Πολυάννας..:))))

    wintersea@ Φίλη φωτογραφίες από τα φαγητά δεν τράβηξα γιατί ήταν ακριβώς τα ίδια. Πόσες φορές να φωτογραφίσεις πια το παστίτσιο!!

    Glayki@ Έχω τεράστιο κόλλημα με τα χρώματα..:))

    Tali@ Αχ φιλενάδα μου, κατέβα πια να σε φιλοξενήσω..:))

    Julie London@ Και μένα, αυτή η παράγραφος μου άρεσε πιο πολύ.. Φιλιά πολλά και πάω να δω..:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή