Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

London calling...


Δεκαπέντε μέρες πριν τα Χριστούγεννα ακριβώς, Σάββατο με μια λιακάδα απίστευτη έξω από το παράθυρο μου, και εγώ σκέφτομαι με δέος πως πρέπει να ντυθώ και να πάω - έστω- ένα μικρό σούπερ μάρκετ. Σήμερα θα ήθελα τα ψώνια να μπορούσαν να διακτινιστούν. Και γενικότερα, μετά από τρεις μέρες σερί έξω, και ένα απίστευτο girl's χτες που κράτησε ένα γερό εξάωρο γεμάτο γέλια, σκοπεύω το weekend αυτό να μην κάνω τίποτα απολύτως. Θα χαζολογήσω ατελείωτα, θα παίξω το καινούριο μου HOG, θα διαβάσω περιοδικά και εφημερίδες, θα δω ξένες σειρές στο DVD, θα χαζέψω τα φωτάκια του δέντρου μέχρι να υπνωτιστώ, θα μαγειρέψω λιχουδιές, θα χουζουρέψω από τον καναπέ στο κρεβάτι μου και πίσω, θα ακούσω μουσικές χριστουγεννιάτικες και όχι μόνο, θα μιλήσω ώρες στο τηλέφωνο με τις κολλητές μου, θα ασχοληθώ με τα social media και την στήλη μου στο FnL και θα αφιερώσω άφθονο χρόνο στον εαυτό μου. Me time που λέει και ένας αγαπημένος φίλος..

Και όλα αυτά με το μυαλό μου καρφωμένο στο Λονδίνο με super glue. Ζωή με φόντο την σημαία της Αγγλίας, κανονικά.. Σήμερα στον ύπνο μου για να καταλάβετε, προσπαθούσα να κουβαλήσω από το Tesco στο σπίτι μου ένα χαλί και μια ηλεκτρική σκούπα. Τα έσερνα λέει για εκατό μέτρα που μου φάνηκαν χιλιόμετρα και είχα άγχος μην τα χαλάσω. Και ξύπνησα ξεκαρδισμένη στα γέλια και με ένα κέφι τρελό. By the way είμαι σχεδόν σίγουρη πως τα Tesco δεν πουλάνε καν χαλιά και σκούπες. Καταλάβατε..:))

6 σχόλια:

  1. Χαχαχα!!!
    Ακου χαλί και σκούπες!!
    Κι εγώ έλεγα ότι θα κουβαλούσες τις λιχουδιές του Tesco!
    Αχ Λονδινάκι...
    Ο Βαγγέλης φεύγει τη Δευτέρα για εκεί και σκάω από τη ζήλια μου!
    Ηδη έχει κλείσει που θα φάει από τώρα φαντάσου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντί να κουβαλάς τίποτα scones, κουβαλούσες χαλιά!
    Εν τω μεταξύ το Tesco έχει χαλιά (δες εδώ: http://www.tescocarpets.com/) αλλά δεν χρειάζεται να τα κουβαλήσεις, τα παραγγέλνεις απ' το internet και στα φέρνουν σπίτι :)))
    Άντε, άντε, ωραία όνειρα που θα βγουν αληθινά!
    Φιλιά σαββατιάτικα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Min xehnas oti ta oneira ginontai pragmatikotita otan kati to theloyme poly! (sorry gia ta greeklish..den exw diko moy pc pia..grafw apo twn paidiwn)..Filia polla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ εντυπωσιάστηκα με την φωτογραφία. Τι ωραίο δωμάτιο! Και πόσο όμορφα έχουν συνδυάσει το παλιό με το μοντέρνο και με τα φωτεινά χρώματα!
    Μαργαρίτα Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Me tis agglikes sou emmones dear, vrhka xtes kati k skefthka: very quirky. very british. very you! (me to zori kraththika na mhn anevasw photo sto blog, giati thelw na dw trhn ekfrash sou otan sto dwsw :-))))
    meeeerry xmas, xoxoxo ;-)
    xxx
    D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. elekat@ Ζηλεύω τρελά, αλλά όχι για πολύ..:)))

    wintersea@ Είδε βρε? Και στον ύπνο μου με δουλειές ασχολούμαι..:)))

    orfia@ Το έχει πει και ο Κοέλιο άλλωστε πως συνωμωτεί το σύμπαν..:)))

    Μαργαρίτα Π. @ Ναι, είναι υπέροχο όντως.. :)

    D@ Αχ εσύ.. Άντε, σε περιμένω ανυπομόνως, και όχι για το δώρο φυσικά..:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή