Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Splash!!!




Αν η ζωή είναι μια απαλή, αφράτη και βελούδινη κρέμα, μπορώ να είμαι η άτακτη φράουλα που πέφτει μέσα με τα μούτρα και κάνει το splash? Εκείνο το πονηρό φρούτο που ανακατεύει την επιφάνεια, που δημιουργεί κυματισμούς και αναταραχές, που βουτάει με φόρα μέχρι τον πάτο, και στο τέλος αναδύεται στην επιφάνεια πασαλειμμένο με το καλύτερο κομμάτι...Τον αφρό... Και μετά, αφού μοιράσει πιτσιλιές - αλλά και λεκέδες καμιά φορά- στους γύρω περιμένει να έρθει το κατάλληλο στόμα που θα είναι αρκετά λαίμαργο για να την φάει αλλά όχι προτού την ....γλύψει απολαυστικά..;)

Υ.Γ. Να δείτε την αλληγορία μέσα στην εικόνα ναι? Μην γεμίσει πάλι το Twitter μου με μηνύματα για πίπες....:)))

10 σχόλια:

  1. Ναι μπορείς να είσαι, γιατί όχι, ποιος θα στο απαγορέψει; Αλλά η φράουλα ταιριάζει τόσο καλύτερα με σοκολάτα... Αν η ζωή μοιάζει με σοκολάτα, έχουμε πρόβλημα;

    Θα συζητήσουμε την αλληγορία το βράδυ - και τα naughty μηνύματα του twitter, εννοείται!

    Φιλιά :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Frouto anemostrovilos.lol Mporeis na eisai oti goustareis afou auto kaneis panta. As pitsilas.Lekedes den afineis pantos.
    Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Xα χα, βλέπω η αλληγορικη σου γραφη, ξεσηκώνει όχι μόνο τις φράουλες αλλα όλα τα φρούτα. Και στην κρέμα, και στην σοκολάτα! Διαφορετική εμπειρία η καθεμιά. Νεσπα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα είσαι η φράουλα ντεκόρ στην κορυφή του γλυκού, που όλοι τη λιμπίζονται αλλά κανένας δεν τολμάει να την πάρει γιατί θα χαλάσει το γλυκό!
    Αυτός που θα φάει το τελευταίο κομμάτι, θα είναι και ο τυχερός που θα φάει τη φράουλα-ντεκόρ, που στην περίπτωσή σου είναι ο χρόνια αγαπημένος σου!
    Αυτός λοιπόν θα είναι ο τυχερός!
    Οι άλλοι ας φάνε τα μομματάκια φράουλας που εμπεριέχονται μέσα στο γλυκό και ας είναι ευχαριστημένοι!
    Χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν σε ξέρω πιστεύω όμως πως δημιουργείς πραγματικά αναταράξεις στο περιβάλλον σου πάντα θετικές και ευχάριστες. Άρα μπορείς να είσαι όποιο φρούτο αποφασίσεις.
    Μαργαρίτα Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ θεμα για συζητηση αποψε...!!! Ερωτικο φρουτο η φραουλα, ναι!!! Ολοι ξερουμε , εχουμε γευτει και κανοντας συνειρμους...ομολογω οτι κανενα αλλο φρουτο δεν ταιριαζει τοσο ερωτικα με τη γευση!! Εσυ παλι...μπορεις και το κανεις, να αναταρασεις το συμπαν σου, να παρασυρεις γλυκα και να αφηνεις την αισθηση σου...Φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άλλο φρούτο έπρεπε να διαλέξεις. Από αυτά με το κουκούτσι που σου στέκονται στον λαιμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό που περιγράφεις ειναι τόσο πολυ ταξιδευτικό σαν εικόνα,η εκδοχή δε(κατα elekat) της φράουλας στήν κορυφή ως ντεκόρ μόνο για ολίγους είναι τόσο αυτό που σκέφτομαι γι σένα...ομως άργησα να σχολιάσω(δεν θα το ξανακάνω) και έπεσα πάλι στον αγαπητό ανώνυμο με το χιούμορ του,οπότε θα προσθέσω οτι υπάρχει και η εκδοχή με τό φραγκόσυκο αγκαθωτό και σαδομαζοχιστικό,για πάσα χρήση για όποιον δέν θέλει να δει τήν αλληγορία...xxx.Λίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H fraoula kanei kai oraio "splash" stin shampania!!!.....
    opote mporeis na "tsalavoutas" genikos apo edo kai apo ekei opou sou aresei!!.........
    pantos ego tha se xaraktiriza "xymodis" kai oxi "froutodis"lol
    Multi psi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. wintersea@ Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα φίλη, απλά εγώ είμαι της κρέμας και γι΄αυτό χρησιμοποιήσα το συγκεκριμένο παράδειγμα..:))

    Ζ@ Αχ εσύ...:)))

    δεσποινάριον@ Έτσι ακριβώς αγαπημένη..:) Κάθε φρούτο έχει την χάρη και την χαρά του..:))

    elekat@ Χαχαχαχα φίλη, μου αρέσει που κάθε φορά πως το πας και το γυρίζεις εκεί που θέλεις.. Και εκεί που πρέπει φυσικά..:))) Φιλιά!!!

    Μαργαρίτα Π.@ Αναταράξεις μουά? :)))))

    orfia@ Τελικά η κουβέντα γύρισε στα... φαρμακευτικά όπως είδες αλλά δεν βαριέσαι.. Έχουμε καιρό και για κουβέντες και για φράουλες..:)))

    Ανώνυμος@ Όπως το βερύκοκο ας πούμε? (Και το τι εστί?)

    Λίλα@ Χαχαχαχα..Φρούτο σκατζόχοιρος.. Μου αρέσει..:)))))

    Multi Psi@ Θα είμαι ζουμπουρλούδα φράουλα φίλη.. Θερμοκηπίου..:)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή