Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Happy birthday Mr Miracle!



Σήμερα είναι μέρα γιορτής μεγάλης. Μέρα μαγική. Ο πιο σημαντικός άντρας της ζωής μου και του σύμπαντος κόσμου κλείνει τα 20 και εγώ νοιώθω σαν να ήταν μόλις χτες που τον πρωτοπήρα στην αγκαλιά μου τυλιγμένο σε μια λευκή πετσέτα. Στις 11-11 του 1991, στις 7.30 το απόγευμα, η ζωή μου άλλαξε τροχιά για πάντα. Και αν μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις, αυτή η συγκεκριμένη είναι ένα εκατομμύριο. Που πάλι δεν είναι αρκετές για να περιγράψω τα συναισθήματα μου γι΄αυτό το παιδί που δεν είναι πια παιδί αλλά όσα χρόνια και αν περάσουν για μένα θα είναι το μωρό μου. 
Εχτές το βράδυ σε μια ραδιοφωνική εκπομπή του αφιέρωσα το τραγούδι "Riders on the storm". Και σήμερα, μέσα από αυτή την διαδικτυακή σελίδα του εύχομαι να είναι πάντα γερός, τυχερός, ευτυχισμένος, να κυνηγάει τα όνειρα του με πάθος, να ζει την κάθε μέρα του στα κόκκινα και να μην συμβιβάζεται ποτέ με τίποτα λιγότερο από αυτό που θέλει πολύ. Και είμαι σίγουρη πως αν καταφέραμε κάτι ο Πάνος και εγώ αυτά τα είκοσι χρόνια, είναι να τον κάνουμε να νοιώθει απολύτως βέβαιος για την απέραντη αγάπη που του έχουμε και για το γεγονός πως οτιδήποτε συμβεί στην ζωή του, εμείς θα είμαστε εδώ να τον περιμένουμε με τις αγκαλιές μας ορθάνοιχτες , να του απαλύνουμε όσο μπορούμε κάθε πόνο και να του συγχωρήσουμε με την πιο μεγάλη ευκολία του κόσμου κάθε λάθος.
Ξέρω πως όλα αυτά είναι σχεδόν κλισέ, αλλά δεν με νοιάζει καθόλου. Γιατί από όλα όσα είμαι στην ζωή μου, το πιο σημαντικό, αυτό που μηδενίζει όλα τα υπόλοιπα, είναι το ότι είμαι μαμά αυτού του θαύματος. Και όσο αυτός ο τεράστιος, υπέρλαμπρος ήλιος φωτίζει την ζωή μου, όλα τα υπόλοιπα, όλα όμως, γίνονται τόσο μικρά και τόσο ανούσια που λύνονται, ξεπερνιούνται ή ξεχνιούνται με μίνιμουμ προσπάθεια και κόστος.
Happy, happy, happy birthday λοιπόν στο πιο λατρεμένο και πολύτιμο αγόρι της ζωής μου. Με όλη μου την αγάπη και με όλη μου την ευγνωμοσύνη για αυτά τα υπέροχα είκοσι χρόνια...

12 σχόλια:

  1. Να τον χαίρεσαι τον άντρα της ζωής σου!!!

    υγ1 Δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω για εχθές...

    υγ2 και εγώ σαν καλό παιδί ανέβασα την εκπομπή για να ακούσει την αφιέρωση της μανούλας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλέ πόσο σου μοιάζει ο μικρός!!! Να σας ζήσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Na to xairomaste to mega thavma!Xronia tou polla.
    Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να σας ζησει ο κουκλος σας Ευακι, να τον χαιρεστε και να τον καμαρωνετε οπως αυτος επιθυμει να πορευτει στη ζωη του!! Φιλακια πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια του πολλά εδώ, να είστε περήφανοι για το δημιούργημα σας.Με την ευκαιρία θα σου τηλεφωνήσω για τις υπόλοιπες ευχές.;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χρόνια του πολλά κι όμορφα, να τον χαίρεστε και να τον αγαπάτε πάντα το ίδιο (δεν υπάρχει κλισέ στα πλάσματα που αγαπάμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολύχρονος και πάντα τυχερός και ευτυχισμένος! να τον χαιρεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Na to xerosaste to omorfo afto paidaki sas kai na ton kamaronete......Eisai i pio glykia, tryferi, kai storgiki manoula pou exo gnorisei!!!....sto exo ksanapei alloste ayto,nomizo........Xronia Polla, kala kai eytixismena!!!! Multi psi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. WOW!!!
    Εχει γενέθλια το αγόρι σου;;;
    Και μάλιστα 11.11.11;;;
    Να τον χαίρεσαι φίλη μου τον κούκλο σου, το μωρό σου, το αστέρι σου!!!
    Χρόνια του πολλά από καρδιάς, να ζήσει σαν τα ψηλά βουνά, αγέρωχος, γερός, καλότυχος κι ευτυχισμένος!
    Οσο για σένα και τον Πάνο, σας εύχομαι να έχετε πάντα υπέροχη σχέση μαζί του όπως τώρα!

    χχχχχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρόνια πολλά και απο εδώ Ευούλα μου να χαίρεστε το αστεράκι σας το όμορφο!!!!Δέν γράφω άλλες ευχές μια που με τέτοιους γονείς οι μισές εκπληρώθηκαν πρίν ακόμα γεννηθεί.ΧΧΧΧ.Λίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι ωραία που όλοι λένε "χρόνια πολλά κι από εδώ"! Τελικά το διαδίκτυο όχι μόνο δεν αποξενώνει τους ανθρώπους, αλλά δίνει την ευκαιρία να επικοινωνούμε ποικιλοτρόπως :)
    fb, twitter, blog χρόνια πολλά παντού ρε φίλη, να το χαίρεσαι το καμάρι σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Για τις ευχές που πλημμύρισαν χτες το κινητό, το μέηλ, το FB και το Twitter μου.. Και αυτό το blogάκι που τελικά εξελίσσεται πολύ καλύτερα από ότι το είχα φανταστεί. Καλημέρες και φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή