Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Christmas countdown...


Κυριακή σήμερα και σε σαράντα δύο μέρες θα έχουμε Χριστούγεννα... Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και όσο περισσότερο το σκέφτομαι, τόσο πιο πολύ πιστεύω πως φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, πρέπει και θέλω να τα γιορτάσω τελικά εδώ. Στην Αθήνα, με τους ανθρώπους που αγαπάω, με καλέσματα, με μαγειρικές, με το σπίτι στολισμένο υπέροχα και με την ελπίδα πως η χρονιά που θα έρθει θα είναι καλύτερη από αυτή που θα φύγει... Ας μπούμε στο πνεύμα των γιορτών από νωρίς λοιπόν. Let the fun begin!!!

10 σχόλια:

  1. μη μου πείς πως στόλισες ήδη?? Καλή σου μέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα τα στολίδια θα τα ανεβάσω από την αποθήκη, όλα, στο είπα! Και θα πάω να πάρω κι άλλα, θα γίνει ο κακός ο χαμός, στο διευκρινίζω! Φέτος θα με καταλάβει το πνεύμα το Χριστουγέννων που δεν με κατέλαβε τα πέντε προηγούμενα χρόνια :) Κόντρα σε όλη τη μαυρίλα και την κατήφεια - αντίσταση και πάλη, να μην τα λέμε όλη την ώρα!!

    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα Χριστούγεννα σου πάνε πολύ. Τυχεροί εκείνοι που θα τα μοιραστείς μαζί τους.
    Μαργαρίτα Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χριστε μου δεν ειχα βαλει το λινκ!! ναι ναι ναι ας μπουμε κι ας χαρουμε τα μικρα μας βασιλεια τα σπιτια μας ..γιατι εκει ειμαστε πραγματικες βασιλισσες κι ολα τα αλλα να πανε στην ευχη του θεου!! Και ευηηηη κανε ανμπλοκ ρε την εφαρμογη με τα χριστουγεννιατικα δωρα , σου χω στειλει ενα σωρο στολιδια πηρες κανενα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαν μάννα εξ'ουρανού τα περιμένουμε! ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Koita ti evlepa xtes egw k tha katalaveis... :P

    sou stelnw k ta 2 link den kserw poio tha doulevei sthn Ellada...

    http://www.channel4.com/programmes/kirsties-homemade-christmas/4od#3021979

    http://www.youtube.com/watch?v=sZ4W1N3ALyU

    btw to kainourgio sou blog einai fadastiko, mono pou gia kapoio logo to "ypovoli sxolioy" den doulevei sto pc ths douleias opote mono asterakia borw na sou vazw! H metakomisi sou paei poly padws!

    Merry Christmas everyone!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Pali kala pou to countdown sou den xekinise apo ton Iounio. lol
    Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ax Evaki mou!!! mesa sto myallo mou eisai!!!!Exo mpei trella stin skepsi na arxizo na stolizo.....Thelo na do kai ego eortastika prosopakia na lampoun me xares, anevasmeni diathesi, agonia zografismeni otan ksetiligeis me mania ta dora, lampera stolidia, filous agapimenous mazemenous se zesta trapezia, lampera stolidia, xiliades fotakia na stolizoun tous koipous (ta kalogousta mono)....., "jingle bells", kai to spiti na myrizei kaneles kai garifala apo to "ekpliktiko" mou gluewine!!!!!.............Let the festive season begin!!!!......Multi psi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τελικα ολοι αυτο σκεφτομαστε, οτι φετος κοντρα στη μαυριλα που κληρονομησαμε, θελουμε να γιορτασουμε τα Χριστουγεννα ακομη πιο καλα απο οτι τις περασμενες χρονιες!!! Θα αρχισω το στολισμαααα!!!Φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. mahler@ Όχι ακόμα αλλά όπου να' ναι..:)))

    wintersea@ Ναι, ναι, ναι.. Φίλη είπαμε φέτος θα το κάψουμε.. Τα έχουμε ανάγκη αυτά τα Χριστούγεννα και θα τα περάσουμε όσο πιο όμορφα γίνεται, όλοι μαζί..:))

    Μαργαρίτα Π.@ Τυχεροί και εκείνοι, τυχεροί και εγώ που τους έχω..:)) Φιλιά..

    Tali@ Αχ ναι και ξέρεις τι κόλλημα έχω εγώ με το στέμμα, έτσι? :))) Στο FB μαζεύονται διάφορα γι΄αυτό τα έχω απενεργοποιημένα αλλά για σένα θα κάνω μια εξαίρεση..:))))

    Glayki@ Πραγματικά... Μέρες μετράω όπως βλέπεις..:))) Φιλιά!!!

    Julie London@ Χαχαχαχα.. Συνάδελφος..:))) Βέβαια το ότι είσαι Λονδινάκι το ζηλεύω αλλά τελικά, παρόλο που φέτος είχα αποφασίσει να πάρω τα αγόρια και να έρθουμε για δέκα μέρες, θα προτιμήσω να μείνω εδώ μια που τις γιορτές τις κάνουν οι άνθρωποι με τους οποίους τις μοιράζεσαι..:))

    Ζ.@ Χαχαχαχα.. Βλαμμένο...:)))

    Multi Psi@ Ναι ρε αγαπημένη.. Να αρχίσουμε να μαζευόμαστε σε σπίτια, να φτιάξουμε και κανένα red velvet...:)) Εγώ μόλις γυρίσω πάντως από Κύπρο θα σας μαζέψω, το πεθύμησα σαν τρελή!!!!!

    orfia@ Ναι φίλη.. και το στόλισμα και όλα τα σχετικά.. Θα το κάψουμε φέτος..:))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή