Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Before and after...


Έχετε παρατηρήσει πως ενώ τα δύσκολα πράγματα στην ζωή τα αντιμετωπίζουμε συνήθως μόνοι μας τελικά, τα όμορφα και τα ευχάριστα νοιώθουμε την ανάγκη να τα μοιραστούμε με εκείνους που αγαπάμε? Το δέντρο μας φέτος στήθηκε νωρίς και έμεινε όλη την προηγούμενη εβδομάδα να περιμένει να έρθει το κατάλληλο timing. Παρόλο που το στολίζω χρόνια τώρα μόνη μου, φέτος το κοίταζα αλλά δεν έπαιρνα την απόφαση.. Φταίει και το ότι μεγαλώνω και κουράζομαι φυσικά, όπως και το ότι πέρσι έπεσα από την σκάλα προσπαθώντας να κρεμάσω τα φωτάκια στην κορυφή, σίγουρα έφταιγε όμως και το ότι φέτος περισσότερο από ποτέ ήθελα αυτές τις στιγμές της προετοιμασίας να τις ζήσουμε όλοι μαζί.. Να τις προσθέσουμε στο άλμπουμ των χαρούμενων αναμνήσεων μας.. Έτσι, το project ολοκληρώθηκε τελικά εχτές το βράδυ, με full team work.. Με χριστουγεννιάτικη μουσική στο CD Player και τον Droopy να τριγυρίζει μέσα στα πόδια μας προσπαθώντας να κλέψει στολίδια - και φυσικά να πηδήξει τον λούτρινο Αη Βασίλη που αποτελεί το προσωπικό του φετίχ χρόνια τώρα - τα αγόρια ασχολήθηκαν με τα φώτα, βοήθησε και η Αγγελική - τι ωραία που είναι τελικά να έχουμε ένα κοριτσάκι στο σπίτι- δέσαμε δεκάδες πολύχρωμους φιόγκους και το αποτέλεσμα μας έκανε όλους να χαμογελάμε σαν χαζά.. Ακόμα και ο Πάνος έβαλε ένα χεράκι, αντί να κάθεται στον καναπέ καπνίζοντας το πούρο του και δίνοντας οδηγίες, όπως συνήθως.. :) Και αργότερα, ξαπλωμένη στον καναπέ, ξερή από την κούραση αλλά πανευτυχής, και χαζεύοντας τα φωτάκια να αναβοσβήνουν αποφάσισα πως για τον μήνα που έρχεται, τον τελευταίο μήνα μιας απίστευτα δύσκολης χρονιάς, θα κάνω focus μόνο στα ευχάριστα και τα όμορφα που είναι να έρθουν. Στην οικογένεια μου, στους φίλους μου, στα τραπέζια που ετοιμάζω, στα girl’s nights, στις στιγμές που θα περάσουν με γέλια και μουσικές και χορούς και αγκαλιές, και στην ελπίδα πως το 2012 θα είναι καλύτερο. Ή έστω πιο ήρεμο.. It's Christmas time guys. Let the fan - and the hope- begin!!


Υ.Γ. Και ναι, φυσικά θα ξεφύγω από το καινούριο, πιο λιτό concept του blog και θα ανεβάσω λεπτομερείς φωτογραφίες από τα στολίδια. Σιγά μην χαλάσουμε την παράδοση. Απλά φορτίζω την μπαταρία στην κανονική φωτογραφική μηχανή..:) 

7 σχόλια:

  1. Άντε ανέβασε τις αναλυτικές φωτογραφίες να δούμε και τίποτα καινούργια στολίδια να κλέψουμε εμείς που δεν έχουμε έμπνευση, χοχοχο!!!

    Λοιπόν εγώ το δικό μου το έχω ξεκινήσει χαλαρά από νωρίς και βλέπω να βάζει το αστέρι στην κορυφή, ο Κανάκης το βράδυ :))

    Φιλιά φίλη!

    υγ: μα πάνω απ' όλα μου αρέσει το πλάσμα που κάθεται σαν το λιοντάρι της Νεμέας και φυλάει το δέντρο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλειο!και του χρόνου!xxx.Λίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και του χρονου φιλη!! εκανες την αρχη εσυ και η Δεσποινα!! Αντε να αποκτησουμε κεφι και ατμοσφαιρα εις πεισμα των καιρων!!!!Παιρνω και εγω σειρα...Φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kai tou Xronou Evi mou.....panta omorfies kai xaroumenes giortes!!!....(O Ntroupi olla ta lefta!!).....kai nai, to ksereis,
    mou aresoun perisotero ta long posts sou!!....
    Gia strosou, gia strosou!!!
    Multi psi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. malher@ Ναι!!!!!

    Ζ@ Και του χρόνου,μωρό μου..:))

    wintersea@ Θα τις ανεβάσω φίλη μέσα στις επόμενες μέρες για να τραβήξει λίγο το εορταστικό θέμα..:))Άντε, να δούμε και το δικό σου δέντρο, ναι? :))) (Ο Droopy έχει τεράστιο θέμα κάθε χρόνο, το θεωρεί μάλλον προσωπική του ευθύνη το δέντρο και ζει από κάτω..)

    Λίλα@ Και του χρόνου φίλη!!!

    orfia@ Κάναμε την αρχή και περιμένουμε να μας ακολουθήσετε αγαπημένη.. και να δούμε τα αποτελέσματα..:)))

    Multi psi@ Και εσύ να στρωθείς γιατί θέλω φωτογραφίες και απο το δικό σου σπίτι που γίνεται επίσης παραμυθένιο..:))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή