Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Αλλαγές....

Το είχα στο μυαλό μου καιρό τώρα, την χρειαζόμουν αυτή την αλλαγή… Και ακόμα βέβαια μια ιδέα έχω, όχι ακριβώς υλοποιημένη... Σημασία έχει πως αυτό το καινούριο blog – που είναι το πέμπτο αν μετρήσουμε και την ένδοξη περίοδο της Athens Voice- φιλοδοξεί να είναι κάτι διαφορετικό. Όχι άλλο ημερολόγιο, όχι άλλη πολυλογία, έγραψα τόσα πολλά τόσα χρόνια που νομίζω πως μου έχει στερέψει η έμπνευση ακόμα και για την στήλη μου… Θέλω περισσότερες εικόνες εδώ. Περισσότερες μουσικές, περισσότερο παχνίδι, περισσότερα πράγματα να κρύβονται πίσω από τις λέξεις παρά μέσα σ΄αυτές… Θέλω να είναι λίγο κλείσιμο του ματιού αυτό το καινούριο ηλεκτρονικό μου σπίτι, να είμαστε συμπαίκτες και συνένοχοι σε παιχνίδια του μυαλού και εγκλήματα της καρδιάς. Έχω κέφι για αταξίες - ή όχι ακριβώς για αταξίες, μάλλον για σκαντιαλιές- και νομίζω πως στην φάση που είμαστε και που περνάμε όλοι, μας λείπουν λίγη παραπανίσια χαρά, μερικά έξτρα χαμόγελα, και μια συνωμωτική σκουντιά που και που να μας θυμίζει πως η ζωή συνεχίζεται και μπορεί να είναι πάρα πολύ ωραία... Anyway, ας ξεκινήσουμε και Θα δούμε πως θα πάει… 
Προς το παρόν σας καλωσορίζω.. Και αναρωτιέμαι ακόμα πως θα καταφέρουμε να μαζευτούμε και εδώ. Και να μείνουμε… Καλημέρα και φιλιά….

Υ.Γ. Θα σας τρελάνω, το ξέρω... Είπα να μετακομίσω στην Wordpress αλλά ως κατάξανθη δεν τα βολεύτηκα καθόλου τα καινούρια κόλπα.. Και ως εντελώς βιαστική και ανυπόμονη, βαρέθηκα να καθίσω να παιδευτώ παραπάνω να τα μάθω... Οπότε πίσω στα γνωστά τα μέρη..:)

17 σχόλια:

  1. Thelo na eimai H PROTH!!!! ....... H PROTH KAI KALHTERH, pou tha sou pei ta kalorizika!!!!!!.......Panta mou leipeis otan stamatas na grafeis kai panta perimeno me agonia kainourgia post gia parea me to proino mou (i apogeymatino mou) kafedaki.......vlepeis, esy panta mou les na kanonisoume gia kafe.....omos ego, ton pino "mazi sou" kathe mera!!!!!
    Kalorizika loipon......kai..............me yes!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ma ti xazo koritsi pou eisai pia. Allages alla oxi autes pou prepei. lol. Kaloriziko pantos. Emeis tha se diavazoume den ftanei auto?
    Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. WRONGMAN on 30/10/2011 στις 2:06 μμ said:
    Καλή αρχή Ευούλα. Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. glaykidarling on 30/10/2011 στις 2:30 μμ said:
    Τέλειο και καλορίζικο!
    Πανέμορφο και ναι, μεγαλύτερο και πιο φωτεινό!
    σουπερρρρρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tζίνα on 30/10/2011 στις 2:56 μμ said:

    Καλορίζικο λοιπόν! Μ’αρέσει πολύ το background .. και μην ανησυχείς όλοι οι e-φίλοι σου οπου κι αν πας θα σε ακολουθούμε πιστά. Σαν τον Ντρούπυ ένα πράμα… P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλοριζικο το καινουργιο μπλογκακι. Κι εγω περιμενα να μου βγει η Πρες. Ολα συνηθεια ειναι. Αν μου πεις να γυρισω στον μπλογκερ δεν μπορω πια. Φωτεινο απλο και πιο μοντερνο, σαν ενα ρετιρε. Σκεφτομαι κι εγω ποσες φορες εχουμε μετακομισει στην ρημαδα την μπλογκοσφαιρα. Παντα ομως μια καινουργια αρχη μας δινει μια σπρωξια στην δημιουργικοτητα. Καλα γραψιματα με παντα καλη διαθεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χα, χα, ακόμα και οι διαδικτυακές μετακομίσεις έχουν κόπο... Άντε, άντε να γίνει ένα χάι-χούι, να 'χουμε να πορευόμαστε, φίλη!!

    Γράφε, γράφε, γιατί χανόμαστε :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πωωωω

    δεν τις μπορω τις μετακομισεις
    δεν μπορω να αλλαζω περιβαλλον
    αλλα τεσπα εχε χαρη αλλωστε στις 4 απο τις πεντε μετακομισεις ημουν παρουσα και ελεγα στην ηλιθια Πρισυ που να βαλει τους φυκους και τα χιλιαδες χμμ υπεροχα παπουτσια της μικρης μας σαρρανταποδαρουσας!!!


    η φωτο που εχεις τωρα ειναι η καλυτερη εβερρρρ

    αντε και με το δεξι!!!
    -που ειναι η μπερζερα μου?

    (η λενα εγω ημουν πριν απο το αλλο μου μεηλ/καταραμενα μηχανηματα του διαβολου!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδί μου θα μας τρελάνεις;... Μ'αρέσει που μετέφερες και τα σχόλια... χαχαχα δεν παίζεσαι με τίποτα χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλή Αρχή Ευάκι!! Αυτή την παραπανίσια χαρά και το χαμόγελο τα περιμένω πως και πως!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. θα περιμενουμε να δουμε την υλοποιηση της ιδεας. Καλη αρχη :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλή αρχή και από μένα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να, αυτό ας πούμε είναι υπέροχο!! Που ξεκινάμε όλοι μαζί, παρέα μια καινούρια διαδικτυακή περιπέτεια...:) Φιλιά πολλά και ευχαριστώ που είστε εδώ.. It really means a lot to me.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλη αρχη,κοριτσακι!
    χρυσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλορίζικη, πάντα ροζ και πάντα αυθεντική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ε ναι, καλύτερα από εδώ, άσε που όπου κι αν πας το "φανατικό" κοινό σε ακολουθεί, φιλιά πολλά (κάθε αρχή όπου κι όπως αν γίνεται είναι θεμιτή)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έστω και καθυστερημένα, Καλή Αρχή Ευάκι:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή